bg

Kantoorruimte te huur

In het centrum van Amsterdam

Studio Korte Leidse is een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw bij het Leidseplein in het Centrum Amsterdam. Het aanbod van beschikbare kantoorruimte varieert van kantoren van 20m2 tot 140m2.

> Huidige aanbod kantoorruimte

[wooslider slide_page=”homeslider” slider_type=”slides”] [wooslider slider_type=”attachments” limit=”3″]

 

Studio Korte Leidse, kantoorruimte of vaste werkplek te huur

Studio Korte Leidse is een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw bij het Leidseplein in Centrum Amsterdam. Het aanbod van beschikbare kantoorruimte te huur varieert van kantoren van 20 m2 tot 140 m2, met een prijs vanaf € 152 per m2 per jaar (exclusief servicekosten en BTW). Ook zijn er vaste werkplekken voor ZZP-ers te huur vanaf € 200 per maand (exclusief BTW).

Tot de faciliteiten behoren o.a. een centrale hal met bemande receptie overdag en u kunt 24/7 naar uw kantoor en uw post pakken. Natuurlijk is er een lift en voor een Amsterdamse kantoor uniek is een inpandige fietsenberging.
Onder “service en diensten” treft u een overzicht van de uitgebreide dienstverlening en de servicekosten aan. Ook een glasvezelaansluiting behoort tot de mogelijkheden.

Studio Korte Leidse biedt een werkplek, een klein kantoor en grotere kantoren tot een gecombineerde ruimte voor 25 werkplekken. Bekijk ons complete kantooraanbod.

[tagline_box link=”/portfolio-items/kantoor-310″ button=”Bekijk dit kantoor” title=”Betaalbaar kantoor vanaf €152 per m2  per jaar.” description=”Voor 2 tot 4 werkplekken is er al een unit voor € 550 inclusief servicekosten per maand. Tevens zijn er losse werkplekken beschikbaar!”][/fusion_tagline_box]
http://termpapersworld.com/buy_research_papers– Online SchreibService http://akadem-ghostwriter.de niedrige Preise –