Kantoorruimte te huur

In het centrum van Amsterdam

Studio Korte Leidse is een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw bij het Leidseplein in het Centrum Amsterdam met een groot dakterras, ook voor rokers.

Het aanbod van beschikbare kantoorruimte varieert van kantoren van 59m2 tot 293m2.

> Huidige aanbod kantoorruimte

 

Studio Korte Leidse, kantoorruimte of vaste werkplek te huur

Studio Korte Leidse biedt kantoorruimte aan voor een prijs vanaf € 165 per m2 per jaar (exclusief servicekosten en BTW). Bij de berekening van de vierkante meters wordt 30% extra meters genomen voor de toerekening van de algemene ruimten. De genoemde huurprijzen gelden bij huurovereenkomsten voor langer dan 1 jaar, Waarborgsom is een kwartaal betalingsverplichting; indexering steeds per 1 januari.

Ook zijn er vaste werkplekken voor ZZP-ers te huur vanaf € 275 per maand (exclusief BTW), geen flexplek.

Tot de faciliteiten behoren o.a. een centrale hal met bemande receptie overdag en u kunt 24/7 naar uw kantoor en uw post pakken. Natuurlijk is er een lift en voor een Amsterdamse kantoor uniek is een inpandige fietsenberging. Onder “service en diensten” treft u een overzicht van de uitgebreide dienstverlening en de service aan. Ook een glasvezelaansluiting behoort tot de mogelijkheden.

Studio Korte Leidse biedt een werkplek, een klein kantoor en grotere kantoren tot een gecombineerde ruimte voor 30 werkplekken. Bekijk ons complete kantooraanbod.

Bekijk dit kantoor

Betaalbaar kantoor vanaf €165 per m2 per jaar.

Voor 6 tot 8 werkplekken is er al een unit voor € 1.375 inclusief servicekosten per maand.

Tevens zijn er losse werkplekken beschikbaar!

Bekijk dit kantoor

Voor verdere details van onze prettig geprijsde direct beschikbare werkplekken zie ook

Flexas

of

Launchdesk